Paragnostenhulp, waar paranormaal normaal is!

Vaness

Met veel liefde en een warm hart zal Vaness u helpen, mensen helpen en gelukkig zien is haar passie. Heldervoelend- ziende, Paragnoste Kaartleggen.

03

Hallo, lieve mensen,

Aanwezigheid week 20

Maandag tot vrijdag 14:30 - 16:30 uur. Gedurende deze tijden kun je bellen met al je vragen.

Ik ben Vaness en zal u graag willen helpen met mijn gave, per slot van rekening krijgt niet iedereen deze gave.

Ik ben op jonge leeftijd geïnteresseerd geraakt met het Paranormale, het begon op de leeftijd van 16 geloof ik, ik was mezelf een beetje kwijt dus ik ging op zoek naar de antwoorden, ik ben een weegschaal van sterrenbeeld dus ik ging op zoek bij de Bieb naar boeken die me konden helpen van wat klopt wel en wat klopt niet. Gaandeweg ging ik de Paranormale beurzen af, ik liep langs de rijen, en bekeek de Paragnosten en Mediums, ik ging op me gevoel af bij wie voelt het goed en bij wie niet.

Ik kwam snel tot de ontdekking dat ik alles op gevoel deed, ik ging mensen observeren, kijken hoe mensen dingen deden en wat ze uitstralen. Het viel me ook op dat ik me meer op m’n gemak voelde bij de ouders van mijn moeder, er was daar gewone een rustige sfeer. Dan bij de ouders van me Vader het was daar zeer vreemd.

Maar goed met tijd van pauzes ben ik er mee bezig geweest, boeken kopen, bepaalde kaarten aanschaffen, beurzen bezoeken, de laatste tijd heb ik het meer en meer opgepakt ik ben een gevoelig persoon voel gelijk of het goed is of niet goed is.

Wat kan ik voor u betekenen.

Ik leg lenormand kaarten en ik heb een sterk invoelend vermogen. Ik zou u willen helpen met het beantwoorden van uw vragen, alstublieft blijf er niet mee lopen.

. Met veel liefs Vaness.