Paragnostenhulp, waar paranormaal normaal is!

U OVER ONS

img
09
Ria
**Review voor Kaartlegster Ria**

Vanaf het moment dat ik jou aan de telefoon had Ria, met een warmte die alleen maar kan worden omschreven als het omarmen van een oude vriend. Haar liefdevolle woorden aan de telefoon stellen je meteen op je gemak. Ik zal het toch eens proberen als u het nog niet gedaan heeft.
Ria's talent in het kaartleggen is ongeëvenaard. Met een gracieuze hand en een scherp oog onthult ze de boodschappen van de kaarten op een manier die zowel gedetailleerd als diepgaand is. Haar interpretaties zijn doordacht en verrassend nauwkeurig, waardoor je met meer inzicht en begrip krijgt in de situaties waar u zich in bevind.
Wat misschien nog wel het meest indrukwekkend is, is hoe de inzichten die Ria biedt, zich ontvouwen in de loop van de tijd.

Kristienne

img
09
Ria
Het 2de stuk van het eerste, Dat was te lang...
De gebeurtenissen en leiding die zij uit de kaarten haalt, manifesteren zich vaak op manieren die je niet meteen verwacht, maar die altijd betekenisvol en relevant zijn.

In een wereld waar twijfel vaak de overhand heeft, biedt Ria een zeldzame zekerheid: de belofte dat er een diepere wijsheid is die ons leidt, en dat zij een getalenteerde gids is op die reis.
Lieve Ria, ik heb vaak de kaart laten leggen maar hoe hij het doet zo rustig dat is wel heel bijzonder en de dingen die uitkomen ook.
Je bent voor mij een "topper"

Kristienne ( deel 2 )

img
03
Vaness
Hartelijk dank voor het consult.
Weeral zeer duidelijk en verhelderend en to the point. Ik ga de tips van jou zeker zo goed mogelijk toepassen, zal wat inspanning vragen maar ik ga het doen. Ik vind je een medium die rust en geduld heeft en dat maakt mij ook zeer rustig en dat doet het gezin hier ook goed. Ik zal je snel weer bellen ik heb je gewoon nodig,
Lieve vrouw je bent bijzonder goed in je werk en voelt mensen heel goed aan. Je bent echt een aanwinst hier op de lijn.

Anonieme beller

img
14
Linda
1 ste keer koffiedik kijken bij Linda. Wat bijzonder. Naast haar waardevolle gesprekken geeft koffiedik kijken zoveel rust en duidelijkheid. Echt mooi.Wat een gave heeft Linda met haar koffiedik kijken. en zo raak en duidelijk .Het heeft me zo geholpen.
Contact met overledenen zaken die spelen mogelijke oplossingen. Dikke knuffel Linda Anne LIEFS Linda Anne

Linda Anne

img
01
Dolphinia
Ik was m'n hond spike kwijt vlug Dolphinia gebeld en na amper 4 uur kon ik m'n harig kind weer ongedeerd in m'n armen sluiten chapeau Dolphinia volgende keer bel ik gelijk dolphinia weer. Zij is echt een aanrader ik heb haar via vrienden van mij gebeld, Die vertelden mij over hun kat. Ik was thuisgekomen vol verdriet en dacht laat ik ook eens bellen naar die vrouw tot mijn verbazing had deze dame gelijk.
Echt dan u wel lieve nevrouw ik ben zo dankbaar en vindt het toch wel heel speciaal hoe u tewerk gaat.
Liefs.

Marianne

img
25
Carla
Lieve Carla, wat ben ik blij dat ik je eindelijk eens weer kreeg en ik vindt het super dat je nu ook 1x per week in de avonduren aanwezig kan zijn. Lieverd je had weer gelijk over Johan wat een.......is het toch
En ook over het huisje. Jij zij op een zonnige dag in mei dan ben je weg uit Raalte. Nou op de valreep schat ik kreeg vandaag 29 april het telefoontje dat ik het was geworden. Woensdag alles in order maken huur betalen en sleutels in ontvangst nemen. Wat ben ik blij en een gelukkig mens. Ik hou van je kanjer.
O ja, wat ik zojuist vergeten was tijdens ons gesprek hij zit idd vlak bij jou. In het penitentiair complex in Brugge. Ook daar heb je gelijk in gehad. Lieverd ik spreek je snel weer. Jou buitennatuurlijke krachten samen met jou empathisch vermogen zijn toch wel heel wat waard. Een aanrader voor de mens ben je.

Sous

img
07
Tara
Hallo beste Tara,
In januari heb je een jaarhoroscoop voor mij gemaakt, en ik moet zeggen dat de maanden februari en maart mij veel aan jou hebben doen denken. Hoe nauwkeurig je iemands horoscoop kunt voorspellen is echt indrukwekkend. Je hebt prachtig werk geleverd. Mensen, als jullie een horoscoop willen, kan ik Tara van harte aanbevelen. Het is duidelijk dat voor Tara de volgende zaken heel belangrijk zijn: oprechtheid en zuiverheid. Als iets groen is, maakt zij het niet geel; kortom, ze is de beste astroloog die ik ooit heb gesproken.
💋 💋
Greet

Greet

img
25
Carla
Fijn je weer gesproken te hebben bedankt voor jou altijd goede adviezen.

Rendy

img
25
Carla
Lieve Carla,
Het is toch appart de dingen die je vertelde. Ik dacht nouja die is ook van lotje getikt. Eerlijk ik was zelfs beetje boos om wat jij zei. Maar ongelooflijk je hebt gewoon gelijk gehad!! Ik kan het nog steeds niet geloven je had gewoon gelijk. Pffffff
Lief mens, nooit zal ik meer twijfelen. Je bent kei en kei goed in de dingen die jij aanvoelt/binnen krijgt. ♡♡

Hennie

img
06
Rave
Lieve mevrouw Ravinder,
Ik waardeer u vermogen om complexe problemen op te lossen. Je bent altijd in staat om creatieve oplossingen te geven.
Je professionele houding en betrokkenheid maken je een waardevol medium. Die de spijker op de kop slaat.
Heel veel waardering en respect voor u lieve mevrouw Ravinder.

Wilma

img
14
Linda
Super fijne vrouw om mee te praten, voelt echt vertrouwd.

Linda

Schrijf review