Paragnostenhulp, waar paranormaal normaal is!

Koffie dik lezen

Koffiedik lezen is al een eeuwenoude traditie.

Antwoorden op al uw vragen.

 • Wie heeft mijn fiets gepakt,
 • Wanneer komen de dingen nu eens goed
 • En wat staat mij nog meer te verwachten.

♥ Linda kan het u allemaal vertellen. ♥

Toen de koffie in de 17e eeuw zijn intrede deed in Europa werden er allerlei magische eigenschappen aan deze drank toegekend. Een daarvan is wel het koffiedik lezen. Het kan U een goed inzicht geven in wat de toekomst U gaat brengen. Na het drinken van de koffie, deze dient eerst af te koelen, Dan ga ik de zichtbaar achtergebleven patronen in het koffiedik interpreteren. Dit zal altijd zeer persoonlijk zijn en de patronen laten zich niet sturen dus er kunnen onverwachte zaken benoemd worden.

Denkt U bijvoorbeeld aan dagelijkse dingen, maar ook figuren of personen al dan niet familie of relatie, dieren, letters of materiële dingen zoals een huis of stoel. Het interpreteren van koffiedik is een methode om bepaalde tekens over de toekomst te ontrafelen.

 • U gaat dan meer uitleg krijgen wat u moet doen, voor ik aan het werk kan voor U.

Linda / Koffie / Huis / of Magie.

 • U gaat dan meer uitleg krijgen wat u moet doen, voor ik aan het werk kan voor U.

Wat is er met mijn huis aan de hand voel me niet meer happy thuis. Zal toch geen vloek zijn?

Of nog erger Zwarte magie?

Bel vandaag nog met Linda box 14 en zij zal alles weghalen en U zal weer happy en gelukkig kunnen zijn.

Als je huis niet meer fijn aanvoelt of je voelt je onprettig in je huis, en er gebeuren rare dingen in je huis, die niet te verklaren zijn, dan kan je woning, wellicht energetisch verontreinigd zijn (ook wel energetisch verstoord of belast genoemd). Er is dan sprake van een verstoring in de energie, wellicht veroorzaakt door een of meerdere entiteiten (dwalende zielen) Dit komt bijna 100% door de zwarte magie die er op jou is gedaan. Of door iemand die bij jou in je huis is geweest. b.v. iemand mag jou niet die zal er van alles aan doen dat jij alles kwijtraakt. En je gaat je steeds slechter voelen. Er komen spanningen in jouw relatie, gezinsleven of met je collega’s.

Je kan er zelfs heel ziek van worden als jouw huis niet zuiver is.

Er kunnen meerdere oorzaken zijn waarom je er ook in nieuwbouwwoningen last van kan hebben. Wanneer overledenen niet goed overgegaan zijn, gaan ze op zoek naar mensen met wie ze contact kunnen maken. Veel ‘dwalers’ (entiteiten) denken namelijk dat zij nog in leven zijn. Voor hen is het dus heel normaal dat zij contact zoeken met andere bewoners van een huis. Wanneer je dus een entiteit in je woning hebt is het bijna een logisch gevolg dat je hier last van kan hebben/krijgen. Veel van deze dwalers hebben weliswaar geen kwaad in de zin maar kunnen nogal eens op verschillende manieren proberen de aandacht te trekken en willen net als wij niet genegeerd worden. Wanneer een dwaler contact probeert te maken zal hij of zij manieren zoeken om dit contact te kunnen krijgen. Dus eigenlijk is het heel logisch dat je onverklaarbare gebeurtenissen kan meemaken of lichamelijke en geestelijke klachten krijgt wanneer er een entiteit in je woning huist.

Hoe kun je weten of de energie in je huis verstoord is?

 • Buitenshuis voel je je energiek en levendig, binnenshuis voel je je lusteloos en ongeïnspireerd
 • Het is moeilijk om dingen op te starten, aan het rollen te houden en af te maken
 • Je huis is moeilijk schoon of opgeruimd te houden
 • Je slaapt slecht, onrustig en wordt niet uitgerust wakker
 • Sommige plekken in huis voelen koud of onbehaaglijk
 • Onderlinge spanningen tussen medebewoners
 • Een onrustig, prikkelbaar gevoel
 • Chronische) gezondheidsproblemen.

Nou neem van mij aan dat je huis echt gedaan moet worden anders zullen de problemen alleen maar meer worden en je zal alleen maar zieker worden en dokters weten niet waarom. Ik kom met een collega bij jou thuis en we gaan jou huis doen. Dit is echter niet in 2 minuten gebeurt we hebben wel wat tijd nodig en komen in het weekend naar jouw toe te komen.

Er zijn diverse stromingen vanuit veel religies en culturen die onder “zwarte magie” worden geschaard zoals Occultisme, Satanisme, Wicca, Voodoo, Heksen en Alchemisten.

Waar kan ik je bij helpen?

Ben je vervloekt of behekst door iemand die speelt met zwarte magie op jou??? Of op jouw woning. Gaat alles kapot in jouw huis, vliegt het geld uit jou zakken, heb je alleen maar ongeluk??? Dan zal je er goed aan doen om ook een huiszuivering te doen.

Laat me je helpen!! Ik haal de vervloeking, de zwarte magie bij je weg. Voor geluk & succes in je leven en dat wensen in vervulling gaan. Ook is je huis is zéér belangrijk iets in deze uitdagende tijden!! Je moet er tot rust komen.
Door speciale technieken te gebruiken haal ik alles bij jou en jou huis weg. Ik zit het om in vrede en liefde.

Wat wil je graag! Er zijn een tal van mogelijk heden, hier een kleine opsomming van de mogelijk heden.

 • Terug een zuivere liefdesrelatie te krijgen
 • Onmiddellijke en definitieve terugkeer van uw geliefde
 • Vernietiging van echtscheiding
 • Stopzetting van huiselijk geweld, morele of seksuele intimidatie
 • Stopzetting van alle verslavingen
 • Verlies op financieel
 • Als er iets gestolen is bij u kunnen wij samen via een ritueel een omschrijven doen van de persoon.

Natuurlijk wel zijn eigen prijskaartje. Ik zal nooit het vel over de neus trekken.

Maar ik moet wel de producten aanschaffen om u te kunnen helpen. Het verbreken en opheffen van vloeken, voodoo en zwarte magie is best wel een dingetje, onderschat dat nooit.

Ik help u uit liefde en heel mijn hart. U betaalt mij alleen de onkosten.

Wil je meer informatie hebben, bel dan naar box 14 kom je er niet tussen doe dan even een mailtje en dan spreken wij een tijd af dan komt Linda om die tijd online.       Contact