Paragnostenhulp, waar paranormaal normaal is!

Rosa

Uitgebreide kaartlegging Foto-reading en karakteranalyse Heldervoelend, helderhorend, helderziend Hoogsensitief Lichtwerker Medium Mentale coaching Paragnost Pendelen Relatie coaching Verslavingszorg

32

Hallo lieve mensen,

Welkom op mijn pagina!

Wat een vreugde om jullie weer te mogen bijstaan! Het vervult me met liefde en plezier om er voor jullie te zijn. Helaas, de vastentijden zijn voor mij niet mogelijk >vanwege gezondheidsredenen. Maar geen zorgen, ik beloof dat ik er zal zijn wanneer mogelijk, om jullie te ondersteunen en te helpen waar ik kan.

Veel liefs en hopelijk tot snel, Rosa

Hier even een korte omschrijving van hoe ik de dingen zie. Het universum werkt volledig op frequentie. Hoe hoger jouw frequentie (trilling) is, hoe meer positiviteit we aantrekken. Dit is de basis van alles wat er om ons heen gebeurt, een diepgaand mysterie dat ons leven beïnvloedt op manieren die we soms niet volledig begrijpen. Maar er zijn manieren om onze frequentie te verhogen, om meer positiviteit en harmonie in ons leven te brengen.

Een van de eerste stappen is het geven van een boost aan je mindset, door bewust te worden van jouw patronen. Vaak zijn we ons niet eens bewust van de gedachten en overtuigingen die ons beperken. Maar als we de moeite nemen om naar binnen te kijken en onze denkpatronen te herkennen, kunnen we beginnen met verandering.

Dit kan je handvaten en richting geven in het leven, vooral in situaties waar je mee zit. Het biedt helderheid en helpt je om beter te begrijpen wat je echt wilt en wat belangrijk voor je is. Het stelt je in staat om een stukje in de toekomst te kijken, om te zien welke paden zich voor je openen als je jouw frequentie verhoogt.

Het is belangrijk om te stoppen met tegen de stroming in te zwemmen en in plaats daarvan vertrouwen te hebben in het natuurlijke verloop van het leven. Leer om je intuïtie te herkennen en erop te vertrouwen, want vaak wijst het je de weg naar waar je moet zijn. Optimisme, plezier en dankbaarheid zijn drijvende krachten die je frequentie verhogen en je leiden naar meer liefde en levenslust.

Luister naar je innerlijke stem en volg je hart. Dit zijn krachtige gidsen op je reis naar hogere frequenties. Soms moet je bepaalde dingen uit handen geven en vertrouwen op jezelf en het proces, zodat je gedachten vrijheid kunnen krijgen en je frequentie kan blijven stijgen.

Onthoud altijd: discretie is geboden in dit proces. Het is een persoonlijke reis en niet iedereen zal het begrijpen of ondersteunen. Maar als je vasthoudt aan deze principes, zul je merken dat het universum reageert op je verhoogde frequentie en meer liefde, vreugde en vervulling in je leven brengt.

Veel liefs, Rosa