Paragnostenhulp, waar paranormaal normaal is!

Carla

Beste mensen, DEZE WEEK ALLEEN IN DE AVOND!! Hoe kan ik u van dienst zijn? Mijn expertise is zeer breed, waardoor ik bijna al uw vragen kan beantwoorden. Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Mijn beschikbare tijden en dagen vindt u bij 'lees meer'."

25

Welkom op mijn persoonlijke pagina, waar u onder andere mijn beschikbaarheid kunt vinden voor even en oneven weken.

NOG 1 WEEK ALLEEN IN DE AVOND!

Week 20 even week met één avond rooster deze week. Maandag dinsdag, woensdag, donderdagavond. Tussen 20:30 en 21:00 uur. Spring ik online.

Ik heb speciale momenten gereserveerd om ervoor te zorgen dat ik beschikbaar ben om u te ondersteunen. Dit schema helpt mij om een gestructureerde dagelijkse routine te behouden. Ik plan om drie dagdelen per week direct beschikbaar te zijn voor u. Daarnaast besteed ik twee volledige dagen aan werkzaamheden achter de schermen bij Paragnostenhulp om alles vlot te laten verlopen. Laten we samenwerken aan een productieve week!

Indien u contact met mij wilt opnemen buiten deze tijden, kunt u een e-mail sturen naar; . cccvdg@gmail.com Ik zal proberen om zo snel mogelijk te reageren. Hoewel ik streef naar maximale flexibiliteit, kan ik niet altijd onmiddellijke beschikbaarheid garanderen. Echter, ik zal altijd mijn uiterste best doen om u te helpen. > Geen vraag is te complex of te ongewoon; elke vraag is een kans om te leren en te groeien. Uw nieuwsgierigheid is de sleutel tot nieuwe inzichten; ik sta klaar om u te assisteren.

Uw bezoek en vertrouwen worden zeer gewaardeerd. Samen zullen we ervoor zorgen dat u de antwoorden vindt die u zoekt. Mijn motto is: "Uw succes is mijn missie!"

Als paragnost, medium en karakteranalist met heldervoelende, -horende en -ziende gaven, is het mijn passie om anderen te helpen. Naast mijn werk bij Paragnostenhulp, ben ik ook een gewone vrouw met een lieve echtgenoot. Samen beheren wij paragnostenhulp.eu (voorheen paragnostenhulp.nl). Dit is een korte introductie over mijzelf en ik verheug me erop om u binnenkort te spreken en samen een uitdaging aan te gaan of uw vragen te beantwoorden.

Met hartelijke groeten, Carla box 25