Paragnostenhulp, waar paranormaal normaal is!

Nadia

Foto-reading Heldervoelend Helderziend Hoog Sensitief Karakter-analyse Lichtwerker Medium Mental-coach Paragnoste Pendelen Shambhala Master Tarot en andere kaartleggingen

23

Beste lezer, ik ben heel trots op het feit dit ik al vanaf augustus 2016 deel uit mag maken van!

“Team Paragnostenhulp”

Hieronder leest u in het kort over mijn persoon, mijn werkwijze, en waarover u mij kunt raadplegen?

Ik leg al 25 jaar de Lenormand kaart, en bijgestaan door mijn invoelend vermogen kom ik tot antwoorden, adviezen dan wel oplossingen. Ik ben “Master in Shambhala” en beheers de 4 graden. Hierdoor kan ik van afstand invoelen op uw energie en U ook direct positieve energiestromen toe sturen. Shambhala moet U zien als het sturen van energie via de handen en wordt gebruikt voor healing van mensen, dieren en planten. Deze energie kan blokkades wegnemen of genezen, tevens kunnen de energiestromen helpen bij het helen op emotioneel, mentaal en spiritueel vlak.

Bij een ‘Shambhala healing’ vindt de overdracht van de energie plaats door handoplegging, dit kan redelijk snel en aangezien energie tijd en ruimte kan overbruggen zijn behandelingen op afstand ook mogelijk, het helpt om negatieve gedachtepatronen en emoties los te laten en te verwerken, waarna het positieve weer kan gaan groeien.

Shambhala kan helpen bij alle soorten pijn en ziekten en gaat direct naar de oorzaak van de klacht en ondersteunt op krachtige wijze het natuurlijke herstelproces.

Belangrijk om te weten is dat Shambhala wordt beschouwd als een aanvulling op je gezondheid maar is zeker geen vervanging voor de reguliere zorg of geneeskunde.

Lieve groet Nadia (Box 23)